Sabato 25 Maggio 2019, 00:00

LA RUBRICA
Za di un piês, ogni buinore al à une cuistion di chês

LA RUBRICAZa di un piês, ogni buinore al à une cuistion di chês cu la femine e simpri pes stessis resons: al à di mandâ jù almancul dîs chilos se al vûl rivâ ai cincuante agns e al à di meti adun il muret che al cor denant di cjase. Ma parcè la int, o miôr la femine, no si cuietie un freghenin? Al è li di cuant che si è maridât che chel mûr al spiete di jessi sistemât e nol à mai dite nuie par dut chest timp, come ancje la sô panze, che no bruntule mai. In fin dai fats, al à pûr za puartât dongje dut il materiâl che al...
CONTINUA A LEGGERE L'ARTICOLO
Condividi su Google+ Commenta
<< CHIUDI
CONDIVIDI LA NOTIZIA
LA RUBRICA
Za di un piês, ogni buinore al à une cuistion di chês
CONDIVIDI LA NOTIZIA
DIVENTA FAN
SEGUICI SU TWITTER